Actualitat

Carrizosa: “El separatisme busca erosionar tot allò que representa Espanya i mentrestant el govern espanyol calla”

by cscatalunya — 7 març 2022 @ 13:43
Comparte

El president de Cs critica a la ministra Belarra per dir “partits de guerra” als qui donen suport a l'enviament d'armes a Ucraïna per a defensar-se

Barcelona, dilluns 7 de març de 2022. “El separatisme busca erosionar tot allò que representa Espanya i mentrestant el govern espanyol calla”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, abans d’assistir a una concentració del Sindicato Unificado de Policía (SUP) davant de la Delegació del Govern a Catalunya per demanar “una zona d’especial singularitat que incentivi la permanència dels membres de la policia nacional a Catalunya”. Carrizosa ha denunciat la “fustigació per part del separatisme i del govern de la Generalitat” des del “fals referèndum del 1-O” contra la policia nacional, la Guàrdia Civil i també els jutges i fiscals. “Aquest clima d’assetjament motiva que gairebé el 50% de la plantilla de la policia nacional a Catalunya demani el trasllat a altres comunitats autònomes” ha explicat. El líder taronja li ha retret al president del govern, Pedro Sánchez, i al ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, que mirin cap a una altra banda en comptes de “buscar solucions a aquest greuge”. Carrizosa també ha anunciat que sol·licitarà una reunió amb la delegada del govern a Catalunya, Maria Eugènia Gay, per abordar aquesta i altres qüestions com “el compliment de la llei de banderes en els edificis públics i el compliment de les sentències lingüístiques”.

El president de Cs també ha criticat a la ministra de Drets Socials i Agenda 2030 i de Podemos, Ione Belarra, per dir “partits de guerra” als qui donen suport a l’enviament d’armes a Ucraïna per a defensar-se i ha demanat a Sánchez “que expulsi del govern a un partit que està advocant perquè un tirà com Putin acabi imposant a sang i foc la seva voluntat en un país sobirà”. Per a Carrizosa són intolerants aquestes expressions “cap a partits que donem suport a la llibertat, la democràcia i a que els qui són agredits i estan indefensos, puguin defensar-se” ha sentenciat.

 

Volver a ACTUALIDAD