Actualitat

Carrizosa demana una comissió d’investigació “sobre els vincles del separatisme català amb la Rússia de Putin”

by cscatalunya — 9 març 2022 @ 10:34
Comparte

La diputada de Cs, Marina Bravo, critica la suspensió de l'activitat parlamentària pel 8M i defensa el “feminisme liberal amb resultats”

Parlament de Catalunya, dimecres 9 de març de 2022. El president de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha anunciat que buscarà suports per a crear una comissió d’investigació parlamentària “sobre els vincles del separatisme català amb la Rússia de Putin”. Carrizosa ha demanat explicacions al president de la Generalitat, Pere Aragonès, per saber si “el separatisme català ha mantingut contactes i ha rebut diners i suport de la Rússia de Putin per a finançar-se i per a fomentar la inestabilitat a la Unió Europea (UE)”, tal com revelen “investigacions  judicials i periodístiques”. El líder de Cs a Catalunya li ha retret a Aragonès que calli quan “el fugit Puigdemont diu que, des d’un govern que ell diu legítim, crearà un ‘ministeri lliure d’exteriors’ per a fer el que vostès no poden fer sense ficar-se en problemes”. “Hauria de pronunciar-se i desqualificar-lo” ha dit Carrizosa.

Per la seva banda, la diputada de Cs, Marina Bravo, ha criticat la suspensió de l’activitat parlamentària pel 8M, Dia Internacional de la Dona, i ha defensat el “feminisme liberal amb resultats” posant com a exemple que el partit taronja ha registrat una “proposició de llei sobre la implantació de les unitats de valoració forense en jutjats de violència de gènere”. “És la nostra manera de sumar, sense sectarisme, amb resultats” ha assegurat. Bravo li ha retret a la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, que “donen lliçons de feminisme als liberals que busquem solucions pràctiques als problemes de les dones” però després “són incapaços d’evitar que a la televisió pública catalana es continuïn fent acudits masclistes”.

Volver a ACTUALIDAD