Actualitat

Alonso: “Estem davant una purga de la cúpula policial que obeeix a interessos partidistes de l’actual govern i dels partits que el conformen”

by cscatalunya — 23 març 2022 @ 18:21
Comparte

El diputat de Cs defensa una comissió d’investigació sobre la purga dels Mossos que “investigaven els casos de corrupció que afecten dirigents separatistes”

Parlament de Catalunya, dimecres 23 de març de 2022. “Estem davant una purga de la cúpula policial que obeeix a interessos partidistes de l’actual govern i dels partits que el conformen”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Matías Alonso, en la seva defensa de la creació d’una comissió d’investigació sobre la purga a la cúpula dels Mossos d’Esquadra. Alonso ha assegurat que els canvis a la policia catalana “no han estat explicats de manera convincent” ni pel conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ni pel president de la Generalitat, Pere Aragonès. Segons el diputat taronja, “no han ofert cap fet objectiu que justifiqui aquesta purga”.

El diputat de Cs ha defensat una comissió d’investigació sobre la purga dels Mossos que “investigaven els casos de corrupció que afecten dirigents separatistes” com és el cas de l’intendent Toni Rodríguez qui “va col·laborar amb la Fiscalia i els tribunals en l’esclariment dels casos de corrupció que afecten tant a l’exconseller d’Interior, Miquel Buch, com a l’actual presidenta del Parlament, Laura Borràs”. Alonso ha manifestat que “el contrari no serà més que un intent de mantenir la impunitat i l’opacitat dels últims governs de la Generalitat en detriment de la democràcia i de la veritat”.

Volver a ACTUALIDAD