Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “Els seus titubejos i la seva falta de lideratge posen en risc un projecte tan important per a Catalunya com són els JJOO d’Hivern de 2030”

by cscatalunya — 6 abril 2022 @ 09:10
Comparte

El líder de Cs a Catalunya retreu al president de la Generalitat que tracti amb “falta de lleialtat, amb opacitat i amb supèrbia” a Aragó

Parlament de Catalunya, dimecres 6 d’abril de 2022. “Els seus titubejos i la seva falta de lideratge posen en risc un projecte tan important per a Catalunya com són els JJOO d’Hivern de 2030”. Així li ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la sessió de control al Govern. El líder taronja ha lamentat que tingui “por de que hi hagi un altre èxit com el de Barcelona 92”, i que, en comptes d’unir esforços, “boicotegi l’aliança amb Aragó” i sotmeti la decisió a “una consulta a 6 comarques que tenen la mateixa població que Castelldefels”. “Els importa tan poc aquests Jocs Olímpics d’Hivern com els va importar poc l’Agència Europea del Medicament, la segona pista del Prat, o la fàbrica de bateries de Volkswagen” ha afegit Carrizosa.

El líder de Cs a Catalunya li ha retret al president de la Generalitat que tracti amb “falta de lleialtat, amb opacitat i amb supèrbia” a Aragó, la qual cosa suscita una “resposta de desconfiança i cansament”. El president taronja ha demanat una “candidatura conjunta en peu d’igualtat amb Aragó”, “comunitat amb la qual ens uneixen llaços històrics, socials, culturals, sentimentals i econòmics” ha dit. “Deixi de jugar a ser un estat, assumeixi la realitat del que serà Catalunya en el 2030: una comunitat autònoma espanyola que vostès estan tractant d’arrabassar-nos i d’entrar en decadència” ha sentenciat el president de la formació liberal.

Volver a ACTUALIDAD