Actualitat

Carrizosa: “Les expressions d’‘un sol poble’ que usa el president Aragonès són deliberadament excloents

by cscatalunya — 25 abril 2022 @ 09:58
Comparte

Luz Guilarte ha lamentat que en el marc de la Diada de Sant Jordi la ciutat de Barcelona estigui tan bruta “és un problema de deixadesa crònic, un fracàs del govern municipal”

Barcelona, 23 d’abril de 2022. “Les expressions d’‘un sol poble’ que usa el president Aragonès són deliberadament excloents”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, qui ha atès els mitjans de comunicació a la carpa que el partit ha instal·lat en la Rambla Catalunya amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Carrizosa ha lamentat “les declaracions que va fer en el seu discurs el senyor Aragonès ahir en la celebració prèvia del dia de Sant Jordi” i ha defensat que “els catalans som un poble molt divers. No poden pretendre encaixonar-nos en el sentit identitari que els nacionalistes volen, acceptant els mites i els dogmes que imposa el nacionalisme”, ha declarat.

El líder del partit liberal a Catalunya ha recordat que “Sant Jordi és la festa de tots els catalans i és el millor exemple de com de diversa és Catalunya” a diferència de l’“onze de setembre, que és la festa per als creients en 1714 i per aquells nacionalistes que insisteixen en aquesta història tergiversada que separa als catalans”.

Finalment, la presidenta del Grup Municipal de Cs Barcelona, Luz Guilarte, ha lamentat que en el marc de la Diada de Sant Jordi la ciutat de Barcelona estigui tan bruta “és un problema de deixadesa crònic, un fracàs del govern municipal”. Per això, ha demanat que “es reconeguin errors, s’apliquin solucions i que es posin tots els mitjans i recursos necessaris perquè Barcelona sigui una ciutat neta”.

Volver a ACTUALIDAD