Actualitat

Martín Blanco: “Els catalans som els espanyols que més impostos paguem”

by cscatalunya — 28 abril 2022 @ 16:54
Comparte

El portaveu de Cs denuncia que “el ‘procés’ i el ‘postprocés’ ens està sortint caríssim” i demana reduir “despeses supèrflues” com els viatges del vicepresident Puigneró

Parlament de Catalunya, dijous 28 d’abril de 2022“Els catalans som els espanyols que més impostos paguem”. Així ho ha denunciat el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Nacho Martín Blanco, en la seva defensa de la moció subsegüent a la interpel·lació al Govern sobre el sobreesforç fiscal de les famílies catalanes. La iniciativa taronja proposa mesures com “deflactar la tarifa autonòmica de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, revisar a la baixa els trams autonòmics de l’IRPF i revisar a l’alça les reduccions per parentiu de la base imposable de l’Impost de Successions”, entre d’altres mesures.

El portaveu de Cs ha denunciat que “el ‘procés’ i el ‘postprocés’ ens està sortint caríssim” i ha demanat reduir “despeses supèrflues” com els viatges del vicepresident del Govern, Jordi Puigneró. Martín Blanco ha lamentat que, quan hi ha opcions per fer modificacions en la política fiscal catalana, “sempre és per incrementar impostos, mai per reduir-los”. El diputat taronja ha reivindicat l’autogovern i l’autonomia de Catalunya i ha lamentat “la quantitat de coses que es poden fer i no es fan perquè es prioritza la confrontació amb Espanya”. “És imprescindible que entre els catalans recuperem la confiança per fer projectes conjunts” perquè Catalunya sigui “la locomotora d’Espanya” “no sigui la comunitat autònoma menys productiva i amb més casos de corrupció” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD