Actualitat

Grau, a la nova direcció de la CCMA: “Han entrat trepitjant fort i tallant caps a les fosques”

by cscatalunya — 29 abril 2022 @ 11:17
Comparte

La diputada de Cs denuncia que “la contractació externa i associada amb les productores del règim” és “del tot menys transparent” en TV3

Parlament de Catalunya, divendres 29 d’abril de 2022. “Han entrat trepitjant fort, tallant caps a les fosques, i han aprofitat el relleu dels directors per a cessar també els directors d’informatius”. Així li ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament, Anna Grau, a Rosa Romà, després de la seva primera compareixença en comissió com a nova directora de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Grau també ha assegurat que “amb els requisits del concurs públic, sembla més fàcil entrar a la màfia que a la direcció de TV3″. “Això és lo de sempre, s’ho cuinen entre tres i quatre i les formes van a pitjor, no a millor” ha lamentat la diputada taronja.

La diputada de Cs també li ha retret al director de TV3, Sigfrid Gras, que “la contractació externa i associada amb les productores del règim” és “del tot menys transparent”. Per la seva banda, el diputat liberal, Nacho Martín Blanco, ha denunciat la “hispanofòbia dels continguts” de la televisió pública catalana i li ha demanat a Gras que combati aquest “discurs que alimenta l’odi cap a Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD