Actualitat

Alonso a Elena: “Tenen una competència que compleixen de forma incompetent”

by cscatalunya — 4 maig 2022 @ 15:07
Comparte

El diputat de Cs recorda al conseller d’Interior que “el Govern no té potestat jurisdiccional” i que per tant “ha d’aplicar les lleis i no les pot interpretar”

Parlament de Catalunya, dimecres 4 de maig de 2022“Tenen una competència que compleixen de forma incompetent”. Així li ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Matías Alonso, al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, després de la seva compareixença en comissió al Parlament. Alonso li ha retret que “hagi posat la seguretat ciutadana en mans de la CUP en el seu pacte de legislatura” i que anunciés que no aplicaria la llei de protecció seguretat ciutadana.

El diputat de Cs també li ha recordat al conseller d’Interior que “el Govern no té potestat jurisdiccional” i que, per tant, “ha d’aplicar les lleis i no les pot interpretar”. Alonso ha assegurat que “el que s’ha vist a Catalunya els últims anys es difícil de veure en altres democràcies” i s’ha referit a les “vulneracions de l’ordre públic animades per dirigents polítics” posant com a exemple al portaveu d’ERC en l’anterior legislatura que “animava als manifestants a anar a l’aeroport de Barcelona”.

Volver a ACTUALIDAD