Actualitat

Cs aconsegueix que el Parlament es comprometi a que els CAP de Sant Cugat del Vallès tancats a l’estiu estiguin oberts tot l’any

by cscatalunya — 5 maig 2022 @ 14:52
Comparte

La diputada Anna Grau considera que aquest tancament és “un perjudici per als pacients que són derivats a altres centres, especialment per a les persones grans o amb dependència”

Parlament de Catalunya, dijous 5 de maig de 2022. El grup parlamentari de Ciutadans (Cs) ha aconseguit que el Parlament es comprometi a que els Centres d’Atenció Primària (CAP) tancats a l’estiu com el de Valldoreix i el del Turó de Can Mates, i el de les Planes i La Floresta, a Sant Cugat del Vallès, estiguin oberts durant tot l’any. La Proposta de Resolució aprovada, per unanimitat, a la comissió de Salut demana que la Mútua de Terrassa garanteixi l’obertura d’aquests centres “sense cap retallada en els serveis que allí es presten”. A més, sol·licita que “es doti econòmicament de les partides corresponents que permetin garantir la disponibilitat de recursos humans i materials” per a assegurar “la prestació d’aquests serveis”.

La diputada de Cs, Anna Grau, ha assegurat que “la pandèmia ha posat de manifest la necessitat de comptar amb un servei públic sanitari de qualitat” i “prou dotat de recursos humans i materials per a atendre els usuaris”. Grau ha manifestat que el tancament total d’aquests ambulatoris durant el mes d’agost és “un perjudici per als pacients que són derivats a altres centres”, però “especialment per a les persones grans o amb dependència”. La diputada taronja ha recordat que es tracta d’“una demanda llargament reivindicada pel consistori de Sant Cugat del Vallès”.

Volver a ACTUALIDAD