Actualitat

Carrizosa: “Portem un any de govern d’Aragonès i el balanç és un mal govern i una pèrdua contínua d’oportunitats per a Catalunya”

by cscatalunya — 10 maig 2022 @ 15:16
Comparte

El president de Cs recorda al Govern que ha de “crear riquesa i repartir-la” i li exigeix que es desfaci de “l'estratègia del decreixement” dels Comuns i de la CUP

Parlament de Catalunya, dimarts 10 de maig de 2022. “Portem un any del govern d’Aragonès i el balanç és un mal govern i una pèrdua contínua d’oportunitats per a Catalunya”. Així li ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, a la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, en la seva defensa de la interpel·lació al Govern sobre el balanç d’un any de mal govern. Carrizosa ha dit que “persisteix la divisió en la ciutadania, s’ha accentuat la fatiga per la classe política, s’ha perdut l’empenta econòmica i s’ha incrementat la mala imatge a nivell nacional i internacional”, especialment després de conèixer l’entrevista de “Puigdemont amb emissaris de Putin” ha afegit. El líder taronja ha qüestionat el “Catalan Fake”, un informe elaborat “per vostès i per a vostès”, i ha criticat que el govern català estigui “sotmetent a la societat espanyola i catalana a un perpetu xantatge”.

El president de Cs li ha recordat a la consellera de la Presidència que el Govern ha de “crear riquesa i repartir-la” i li ha exigit que es desfaci de “l’estratègia del decreixement” dels Comuns i de la CUP perquè comporta “més atur, pitjors salaris i contractes més precaris”. Carrizosa també ha demanat “un pla perquè tornin les empreses que han fugit de Catalunya”, una baixada dels impostos i el tancament de “totes les delegacions del Govern a l’exterior, excepte la de Brussel·les”. El líder taronja ha proposat reduir la burocràcia i la despolitització de TV3 i de Catalunya Ràdio, a més de demanar que el Govern desautoritzi el “muntatge de Puigdemont” i el seu “Ministeri Lliure d’Exteriors”. “Parlin entre vostès i comencin a governar de veritat perquè els catalans volen veure solucions per part del seu govern” ha sentenciat Carrizosa.

 

 

Volver a ACTUALIDAD