Actualitat

Maria Burrel serà la candidata de Ciutadans a l’alcaldia de Lleida a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 7 juny 2022 @ 08:50
Comparte

El president de Cs, Carlos Carrizosa, ha volgut posar en valor “el treball realitzat per Burrel i el seu equip des de l’any 2019”

Lleida, dilluns 6 de juny de 2022. Ciutadans (Cs) ha anunciat que Maria Burrel serà la candidata a l’alcaldia de Lleida a les eleccions municipals de 2023. Ha estat el president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Burrel per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Lleida. Carlos Carrizosa ha declarat que Burrel “compta amb el recolzament de tota l’agrupació de Lleida per a ser la propera alcaldable a la ciutat” i ha volgut posar en valor “el treball realitzat per Burrel i el seu equip des de l’any 2019”. El portaveu liberal ha destacat els amplis acords aconseguits per la formació a Lleida i ha posat com exemple “el paper que ha pres el Grup Municipal a la ciutat per a reformar els parcs infantils a la ciutat, les ajudes que ha aconseguit Ciutadans pels comerços damnificats per la crisi de la Covid19 o la realització d’un estudi perquè es faci un canal d’aigües braves al segre en el seu pas per Lleida”. Per altra banda, també ha volgut destacar el “lideratge a l’oposició envers una alcaldia que esta essent un autèntic desastre en temes tan importants com la seguretat, la neteja o l’incivisme”. En aquest sentit ha criticat que el govern municipal hagi impedit que s’aprovin propostes en l’àmbit de la seguretat, com pot ser “una proposta per acabar amb els problemes d’okupacions delinqüencials a la ciutat o l’augment del cos de Policia Local i Mossos d’Esquadra”. El portaveu liberal ha denunciat que “s’hagin abandonat molts barris de Lleida” i confia en aconseguir uns grans resultats a les pròximes eleccions municipals per a “realitzar polítiques sensates a Lleida pel bé de tots els ciutadans”.  

 

Burrel és llicenciada en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya i llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Lleida. Ha treballat com autònoma i advocada en exercici amb despatx propi des del 2010 i és simpatitzant de Ciutadans des del 2017 i afiliada des del 2018. Des de l’any 2019 Burrel és regidora i diputada provincial a Lleida. Burrel ha volgut “agrair el recolzament del Comité Autonòmic i de tota la militància a Lleida”. La portaveu de Ciutadans a la ciutat considera “indispensable portar un canvi a la ciutat que trenqui amb el socialisme més ranci que ha governat Lleida i amb l’actual govern independentista que s’ha dedicat a colonitzar les institucions, la cultura, l’esport i a beneficiar els seus acòlits”. Burrel ha defensat que “Ciutadans té un projecte de ciutat per Lleida i treballarà perquè el teixit econòmic, empresarial i industrial de Lleida creixi, hi hagi més seguretat als barris i es millori la neteja a la ciutat”“Lleida té presència pròpia, personalitat pròpia i hem d’exigir el que ens correspon per deixar de ser la Ventafocs de Catalunya”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD