Actualitat

Luz Guilarte serà la candidata de Ciutadans a l’alcaldia de Barcelona en les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 16 juny 2022 @ 16:07
Comparte

El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, destaca que “Ciutadans és l'únic grup que s'ha oposat amb fermesa a les polítiques del Colauisme”

Barcelona, dijous 16 de juny de 2022.- Ciutadans (Cs) ha anunciat a Luz Guilarte com a candidata a l’alcaldia de Barcelona per a les eleccions municipals de 2023. Ha estat el president del grup de Ciutadans en el Parlament de Catalunya, Carlos Carriazosa, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic de Cs per a confiar en Luz Guilarte perquè encapçali la pròxima llista municipal de la formació liberal a Barcelona.

Carrizosa ha destacat “la capacitat i experiència de gestió de Luz Guilarte” i “el treball realitzat per la candidata durant aquesta legislatura”. El líder de Cs, ha subratllat en la seva intervenció davant els mitjans de comunicació que “Ciutadans és l’únic grup que s’ha oposat amb fermesa a les polítiques del Colauisme” recordant que la primera decisió que va prendre Guilarte va ser la de trencar amb el grup de Valls després de secundar aquests la investidura d’Ada Colau, acusant-los de “ser còmplices de la destrucció de Barcelona”. El president de Cs en el Parlament ha recalcat que “les pròximes eleccions seran un Colau Sí, Colau No” i en aquest sentit ha posat l’accent que l’única alternativa vàlida serà la de Ciutadans recordant que “durant aquesta legislatura l’únic grup que mai ha validat o confirmat les polítiques de Colau ha estat Cs”.

Per part seva, la candidata de Cs a les eleccions municipals, Luz Guilarte, ha volgut agrair “el suport i la confiança” dipositada en la seva persona destacant que el reconeixement “és fruit del treball de tot l’equip municipal”. En la seva compareixença, Luz Guilarte ha ressaltat que “Cs presentarà un projecte de solucions per a Barcelona” qualificant el projecte de “l’únic antídot enfront del Colauismo”.

Luz Guilarte ha precisat que “Barcelona necessita un projecte sòlid que activi la ciutat” destacant que “cal posar fre a la inseguretat, a l’urbanisme tàctic, a la brutícia i a l’incivisme” i “acabar amb la política de l’eslògan fàcil del colauismo”. La líder de Cs en el consistori barceloní ha subratllat que “Cs és l’antítesi a l’actual model de gestió de Barcelona” agregant que “la resta de partits del consistori no poden dir el mateix perquè durant la legislatura han validat i/o donat suport a les polítiques de Colau”.

Cs pot dir alt i clar que ni ha governat amb Colauni li ha votat els seus pressupostos, ni li ha donat suport al seu model, ni l’ha votat com a alcaldessa. Uns altres no poden dir el mateix”, ha sentenciat l’alcaldable de Cs a Barcelona.

Volver a ACTUALIDAD