Actualitat

Cs demana que el Govern compleixi amb l’acord aconseguit amb Sabadell i Terrassa per a acabar amb les obres de la B-40

by cscatalunya — 17 juny 2022 @ 14:30
Comparte

El portaveu Martín Blanco critica la “irresponsabilitat del govern d'ERC” perquè la inversió està “garantida i compromesa pel govern d'Espanya”

Parlament de Catalunya, divendres 17 de juny de 2022. El grup parlamentari de Ciutadans (Cs) ha registrat una Proposta de Resolució per a instar la cambra catalana a manifestar el seu suport a l’acord aconseguit entre el Govern i els ajuntaments de Sabadell i Terrassa per a acabar les obres de la B-40. El portaveu de Cs, Nacho Martín Blanco, que ha comparegut davant els mitjans de comunicació acompanyat del diputat Joan García i els regidors taronges de Sabadell i Terrassa, ha assegurat que “no és una reivindicació política sinó de territori”.

La proposta de Cs recorda que aquesta via “ha d’unir les localitats de Terrassa, Sabadell i Castellar del Vallès per la Ronda Nord, i millorar les connexions amb l’AP-7”, i també sol·licita que es traslladi aquests acords al Congrés, als ajuntaments implicats i a les Cambres de Comerç de Terrassa i Sabadell i a l’associació FEM Vallès.

Martín Blanco ha criticat la “irresponsabilitat del govern d’ERC” que utilitza el victimisme perquè la inversió ja està “garantida i compromesa pel govern d’Espanya” i ha lamentat que la Generalitat de nou torni a generar “inestabilitat i inseguretat” política. El diputat taronja ha recalcat l’“impacte positiu” per a aquests dos municipis que entre els dos sumen prop de mig milió d’habitants.

Volver a ACTUALIDAD