Actualitat

Gemma García serà la candidata de Ciutadans a l’alcaldia d’Esplugues a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 19 juny 2022 @ 15:04
Comparte

· El portaveu de Cs, Martín Blanco, destaca la capacitat de diàleg de la candidata i confia en trencar la majoria absoluta al PSC i ser decisius.

Esplugues de Llobregat, diumenge 19 de juny de 2022. Ciutadans (Cs) ha anunciat que Gemma García serà la candidata a l’alcaldia d’Esplugues de Llobregat a les eleccions municipals de 2023. Ha estat el portaveu de Cs al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en García per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Esplugues. Martín Blanco ha destacat que Gemma García és “una dona valenta” que ha fet un gran treball a Esplugues remarcant “la seva capacitat de diàleg” així com “la seva implicació amb els veïns i els barris de la localitat”. 

El portaveu liberal ha destacat el treball realitzat pel grup municipal durant aquesta legislatura especialment, perquè com ha explicat, “han posat sobre la taula els problemes reals dels espluguencs”. En aquest sentit, Martín Blanco ha posat en valor els acords aconseguits durant aquesta legislatura amb el govern municipal per millorar la ciutat i s’ha mostrat convençut de que els veïns i veïnes valoraran la bona feta i confia en que la formació liberal sigui determinant en la conformació del proper govern municipal.

Gemma García, nascuda a Esplugues de Llobregat fa 42 anys, treballa en el departament fiscal d’una assessoria i n’és regidora-Portaveu de Cs a l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat des de l’any 2019.

García ha agraït la seva designació com a candidata destacant “el recolzament tant de la agrupació d’Esplugues de Llobregat com del comitè de direcció del partit” i s’ha mostrat “orgullosa de ser regidora de Ciutadans a la ciutat” manifestant el seu compromís amb la ciutadania. “Continuarem treballant activament per millorar la vida dels veïns”, ha assegurat la ja candidata de Ciutadans qui ha destacat que centrarà la seva política en la proximitat i en millorar aspectes vitals per a la ciutat posant el focus en la lluita contra la inseguretat, la okupació i la millora de la mobilitat urbana. Entre les mesures que  la candidata de Ciutadans s’ha compromès a aplicar, entre d’altres, seran “la realització d’un estudi de mobilitat per millorar l’actual situació” i “el canvi de la ubicació de la comissaria de la Policia Local per instal·lar-la en el barri de Can Clota”. “Afronto la candidatura amb il.lusió i força per canviar la ciutat” ha sentenciat la candidata.

 

 

Volver a ACTUALIDAD