Actualitat

Xavier Pla serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Sant Andreu de la Barca en les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 20 juny 2022 @ 10:48
Comparte

· El portaveu de Cs, Martín Blanco, destaca que el candidat “és una persona molt preparada per afrontar el repte de les municipals i ha demostrat la seva expertesa i bona gestió en carteres importants de l’Ajuntament”

Sant Andreu de la Barca, dilluns 20 de juny de 2022.- Ciutadans (Cs) ha anunciat que Xavier Pla serà el candidat a l’alcaldia de Sant Andreu de la Barca en les eleccions municipals de 2023. Ha estat el portaveu de Cs al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Pla per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Sant Andreu de la Barca. Durant la presentació pública de la candidatura a l’alcaldia, Martín Blanco ha destacat “el compromís de Xavier Pla amb el nostre partit, els nostres valors i els nostres ideals” i ha valorat molt positivament la “feina extraordinària” que ha realitzat amb el seu equip i que el posicionen com una “persona molt preparada per afrontar el repte de les municipals perquè ha demostrat la seva expertesa i bona gestió en carteres important de l’Ajuntament”.

Martín Blanco ha remarcat també que Sant Andreu de la Barca ha sigut el primer Ajuntament de Catalunya amb una coalició de Ciutadans i “ha sigut una bona experiència, molt exitosa i que la gent valora positivament perquè hi ha hagut un rendiment molt notable de les nostres propostes que han fet més còmoda la vida de les famílies”.

Pla, de 27 anys, cursa estudis de Ciències Polítiques a la UB i actualment és el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Inscrit a Ciutadans des de 2013, va entrar de regidor a l’Ajuntament l’any 2015 i el 2017 va accedir al govern municipal, convertint Sant Andreu de la Barca en el primer municipi de Catalunya amb un govern integrat per la formació liberal. A les eleccions de 2019 va reeditar el pacte municipal i va encarregar-se de la regidoria de Noves Tecnologies i Protecció Civil, aquesta darrera ha sigut clau en la gestió de la pandèmia.  Es presenta a les eleccions municipals defensant “el centre i la moderació” i allunyant-se de “sectarismes, populisme i separatisme perquè som l’opció liberal moderada per dur els canvis que necessita la ciutat”. Pla ha reivindicat la vigència de la coalició de govern perquè “funciona bé, estem apostant pels canvis que necessitem, hem gestionat bé la pandèmia i seguirem apostant pel nostre programa perquè som el partit que dona solucions reals als problemes de les persones”.

Volver a ACTUALIDAD