Actualitat

Grau, sobre la Pride Barcelona: “Tenim un inequívoc compromís amb la llibertat i amb una celebració que no exclogui a ningú”

by cscatalunya — 23 juny 2022 @ 12:01
Comparte

La diputada de Cs defensa que la Generalitat i el govern espanyol “haurien de parlar dins dels mecanismes adequats, amb llum i taquígraf i sobretot amb resultats”

Barcelona, dijous 23 de juny de 2022. “Des de Ciutadans, tenim un inequívoc compromís amb la llibertat i amb una celebració serena, inclusiva i que no exclogui a ningú de l’Orgull Gai”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Anna Grau, després que l’organització del Pride Barcelona no hagi permès la participació de Cs en la manifestació prevista a la capital comtal. “Això no ens desanima” ha assegurat Grau i ha afegit que “la lluita per les llibertats és una carrera de fons i de perseverança”. “Allà on estem i tenim marge de maniobra, les llibertats es respecten; allà on faltem, torna la caverna” ha manifestat.

La diputada de Cs ha defensat, després de la reunió entre la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, que la Generalitat i el govern espanyol “haurien de parlar dins dels mecanismes adequats, amb llum i taquígraf i sobretot amb resultats”. Grau ha recordat que els “indults a persones que van donar un cop d’estat violant les normes de la democràcia” van ser un “intercanvi polític”. La diputada taronja també ha criticat que el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, hagi donat instruccions als centres educatius perquè no es compleixi la sentència del 25% de castellà a les aules perquè, per a Grau, “el Govern està en un acte de desobediència contínua a les lleis”. “Mentre Sánchez s’ho miri des de la balconada i no arreglin res, a nosaltres només ens queda fer oposició” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD