Actualitat

José Luís Cerro serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Sant Joan Despí a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 25 juny 2022 @ 11:16
Comparte

· Martín Blanco ha carregat contra el Govern per “la voluntat del departament d’Educació de tancar el centre El Brot”

Sant Joan Despí, dissabte 25 de juny de 2022.- Ciutadans (Cs) ha anunciat José Luís Cerro com a candidat a l’alcaldia de Sant Joan Despí a les eleccions municipals de 2023. Ha sigut el portaveu del grup de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic de Cs per confiar a Cerro encapçalar la propera llista municipal de la formació liberal a Sant Joan Despí. “Tenim motius per a estar orgullosos del treball que s’ha fet a Sant Joan Despí perquè hi ha moltes coses que demostren que Ciutadans fa política orientada als ciutadans i sense pensar en comportaments estèrils i mantenint sempre una oposició constructiva, esperem obtenir un magnífic resultat i seguir defensant les idees del constitucionalisme”, ha assegurat Martín Blanco.

El portaveu dels liberals a la càmera autonòmica no ha estalviat crítiques al Govern de la Generalitat per “la voluntat del departament d’Educació de tancar el centre El Brot, un centre d’educació especial fonamental per a l’educació de nens a Sant Joan Despí i de tota la comarca”. Martín Blanco ha lamentat “la tendència del Govern de la Generalitat de carregar contra tot el que sigui educació concertada i tot el que té a veure amb l’educació especial”.

Cerro, de 49 anys, és Tècnic en Electricitat i Electrònia. Inscrit a Ciutadans des de 2009, és l’actual portaveu municipal a l’Ajuntament de Sant Joan Despí, i ha sigut exconseller general de la formació liberal (2012-2017) i conseller comarcal del Baix Llobregat (2015-2019). Es presenta a les eleccions per tercera vegada amb voluntat “d’augmentar el número de regidors” i poder seguir intervenint en la presa de decisions que millorin la vida dels veïns. En aquest sentit, ha fet referència a la petició que ha formulat al Parlament de Catalunya a través del grup autonòmic de Cs a la càmera autonòmica per a disposar d’un servei de ginecologia en el CAP de la població, però Cerro també ha destacat de quina manera ha contribuït Ciutadans a l’Ajuntament participant en la construcció d’habitatge protegit de lloguer i venta pública o “fiscalitzant la tasca municipal quan quelcom no funciona”.

Una de les línies que mestra que ha avançat Cerro passa per l’eliminació del barracons escolars de Sant Joan Despí. “Acabem de presentar una nova proposta de resolució parlamentària encaminada a això”, ha indicat, i també ha anunciat que treballarà per aconseguir la “finalització de l’obra dels Cirerers, que estem esperant que la Generalitat doti de pressupost per acabar l’edifici”.

Volver a ACTUALIDAD