Actualitat

Daniel Martínez serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Cornellà de Llobregat a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 28 juny 2022 @ 11:17
Comparte

· Carlos Carrizosa ha destacat el treball del grup municipal, que centra les seves propostes en els eixos que realment interessen a la ciutadania

Cornellà de Llobregat, dimarts 28 de juny de 2022.- Ciutadans (Cs) ha anunciat Daniel Martínez com a candidat a l’alcaldia de Cornellà de Llobregat a les eleccions municipals de 2023. Ha sigut el president del grup de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic de Cs per confiar a Martínez encapçalar la propera llista municipal de la formació liberal a Cornellà de Llobregat. “Daniel Martínez està amb nosaltres des de 2012, va venir a la política perquè se sentia orfe i poc emparat pels partits tradicionals aquí a Catalunya i és aquest perfil de Ciutadans que ve del món professional i que decideix dedicar el seu temps a ajudar els ciutadans”, ha dit Carrizosa durant la presentació.

El president dels liberals catalans ha elogiat el treball dut a terme per l’equip municipal de Ciutadans a Cornellà de Llobregat que ara lidera Martínez i que s’ha centrat sempre “en presentar propostes que siguin els eixos que interessa a la gent, com el pla estratègic per al turisme i comerç, i que és important per a la creació de treball i riquesa, les mesures per a corregir les reformes de mobilitat que estan molestant a molta gent per com s’han escomès, sense respecte a la ciutadania i de forma desorganitzada, o les propostes per a evitar la pujada d’impostos que proposa el govern municipal amb la seva filosofia que els ciutadans sempre poden pagar més”.

Martínez, de 38 anys, és Llicenciat en Humanitats i Màster en Protocol i Relacions Institucionals, amb experiència en protocol, relacions institucionals, organització d’esdeveniments corporatius i producció audiovisual. Inscrit a Ciutadans des de 2012, és regidor de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat des de l’any 2015 i actualment és el portaveu de la formació liberal al consistori. Es presenta a les eleccions “perquè el 2023 haurem d’escollir entre dos models de gestió i maneres de governar diferents: un que ja coneixem, que porta més de 35 anys governant i que és un model estancat i caduc amb pujades d’impostos cada any, o un altre liderat per Ciutadans basat en la regeneració política, el talent, la transparència i generador de noves oportunitats, creador d’ocupació i progrés econòmic”.

Martínez ha criticat la falta de projecte per a la ciutat que té el govern actual i que “ha omplert la ciutat d’asfalt, formigó i ciment”. Per aquesta raó, ha assenyalat la necessitat de confiar el futur govern municipal a Ciutadans perquè “volem situar Cornellà on es mereix, apostant pel comerç local, atraient noves oportunitats de negoci i empreses, millorant la seguretat i promovent una mobilitat que englobi totes les seves formes de convivència”.

Volver a ACTUALIDAD