Actualitat

Ciutadans organitza un Campus Liberal d’estiu a Salou

by cscatalunya — 30 juny 2022 @ 08:22
Comparte

El Campus Liberal d'estiu se celebrarà els pròxims 1 i 2 de juliol a Salou sota el títol “La Europa de las Libertades”

Barcelona, dijous 30 de juny de 2022. Ciutadans (Cs) organitza un Campus Liberal d’estiu els pròxims 1 i 2 de juliol a Salou (Tarragona) sota el títol “La Europa de las Libertades”. El president de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha explicat que “des que vam celebrar la nostra Convenció Municipalista a Lloret de Mar teníem al cap l’organització d’un Campus Liberal d’estiu per a donar continuïtat a la Convenció i continuar avançant en la nostra aposta pel municipalisme a Catalunya”.

A les jornades es tractaran temes de “màxima actualitat” com “l’ampliació de la UE amb la invasió russa d’Ucraïna com a teló de fons”. Entre els ponents, hi haurà diputats de la formació liberal del Congrés dels Diputats i del Parlament de Catalunya, així com regidors de municipis catalans, “però també el cònsol d’Ucraïna, Oleksander Dzoma, i eurodiputats com Maite Pagazaurtundúa”. De fet, Carrizosa ha assegurat que “volem posar l’accent en la importància dels partits liberals en un moment crucial de la història d’Europa, amb moviments populistes de diversos signes que amenacen les nostres democràcies liberals”. “És un moment per a posar en relleu la importància del partit liberal d’Espanya” ha assegurat el líder taronja.

Carrizosa ha manifestat que “el Campus és una altra demostració de la voluntat del nostre partit d’obrir-se a la societat civil, d’intercanviar impressions i recollir propostes de la nostra militància, però també de sectors socials que, d’una forma o una altra, representen i defensen la vigència de les democràcies liberals”. “La resposta que estem tenint entre els nostres afiliats està sent molt bona i estem convençuts que el Campus serà tot un èxit” ha sentenciat el president de Cs.

Volver a ACTUALIDAD