Actualitat

Ortiz serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Blanes a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 1 juliol 2022 @ 12:03
Comparte

El portaveu de Cs, Martín Blanco, destaca que els veïns valoren el treball del grup municipal en “seguretat, incivisme i promoció econòmica”

Blanes, divendres 1 de juliol de 2022. Ciutadans (Cs) ha anunciat que Cristhian Ortiz serà el candidat a l’alcaldia de Blanes a les eleccions municipals de 2023. Ha estat el portaveu de Cs al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Ortiz per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Blanes. Martín Blanco ha destacat no només que Ortiz “porta molts anys fent una gran feina en aquesta localitat” sinó que “la gent valora el treball que el grup municipal ha fet en termes de seguretat, d’incivisme i de promoció econòmica”. Precisament, Martín Blanco ha destacat la importància del turisme a Blanes i ha demanat “que els impostos que paguen els ciutadans es vegin al carrer, en la qualitat de les infraestructures i en el benestar i comoditat dels veïns” i ja ha avançat que el seu partit “continuarà defensant una política útil com que el CAP estigui obert les 24 hores”. El portaveu parlamentari també ha recordat que la formació liberal “sempre ha anat creixent a Blanes en les últimes eleccions municipals” i que Cs serà “determinant en la pròxima legislatura” perquè és “l’únic partit constitucionalista a Blanes”.

Cristhian Ortiz, de 36 anys, va començar en el món de les arts gràfiques i la impressió, es va dedicar al marqueting i la publicitat i als 21 anys va emprendre la seva pròpia empresa en el sector de l’edició de publicacions, revistes i el disseny gràfic. Actualment, és autònom i es dedica al turisme i a l’assessorament immobiliari. Ortiz forma part de Cs des de 2007 i des de 2015 és membre del comitè provincial de la província de Girona i membre de l’equip de treball LGTBI+ del partit liberal. Ortiz ha dit que agraeix la seva “aposta” per ell i que és “un gran repte que assumeix amb molt d’orgull”. El portaveu municipal ha assegurat que el seu objectiu és “augmentar el nombre de regidors per a ser determinants i governar” i així “desbancar al govern d’ERC i de Podemos, un govern sense rumb i inactiu”. “Aquesta és la nostra funció, ser útils, seguir amb la política de carrer, escoltant els nostres veïns i solucionant el seu dia a dia” ha explicat Ortiz.

 

Volver a ACTUALIDAD