Actualitat

Grau qüestiona que l’Institut Català de la Salut “administri els recursos sàviament amb rectitud i transparència”

by cscatalunya — 6 juliol 2022 @ 08:25
Comparte

La diputada de Cs pregunta al conseller de Salut sobre els "35 milions d'euros pagats' a l'empresari Roger Parellada, "el Pablo Escobar de les mascaretes"

Parlament de Catalunya, dimecres 6 de juliol de 2022. La diputada de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Anna Grau, ha qüestionat que l’Institut Català de la Salut (ICS) “administri els recursos sàviament amb rectitud i transparència”. Grau li ha preguntat al conseller de Salut, Josep Maria Argimon, sobre els “35 milions d’euros pagats” a l’empresari Roger Parellada, “el Pablo Escobar de les mascaretes” després que el diari ‘El Confidencial’ destapés contractacions irregulars.

Grau ha criticat que Parellada hagi passat “d’estar denunciat per estafa per la Generalitat” a que “la mateixa Generalitat li pagui 24 milions en comissions” i ha lamentat que “donada l’escandalosa política de no rendició de comptes d’aquest govern”, només s’ha pogut conèixer el cas per les investigacions del ‘Confidencial’ i “per les memòries de Quim Torra”“Aquí fa olor de podrit. Fa olor de 3% amb bata blanca. I és que a la Generalitat i a l’ICS plou sobre mullat” ha sentenciat la diputada taronja.

 

Volver a ACTUALIDAD