Actualitat

Carlos Rico serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Vila-seca a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 12 juliol 2022 @ 09:11
Comparte

El president de Cs, Carlos Carrizosa, destaca la seva experiència professional i les ganes de treballar amb “la nostra marca, que representa constitucionalisme i gestió”

Vila-seca, dimarts 12 de juliol de 2022.- Ciutadans (Cs) ha anunciat Carlos Rico com a candidat a l’alcaldia de Vila-seca a les eleccions municipals de 2023. Ha sigut el president del grup de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, acompanyat del diputat per Tarragona, Matías Alonso, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic de Cs per confiar a Rico encapçalar la propera llista municipal de la formació liberal a Vila-seca. Carrizosa ha manifestat que el partit aposta per aquesta nova cara com a alcaldable per Vila-seca “per la seva experiència professional, el seu bagatge malgrat la seva joventut i perquè viu aquí i vol fer coses per la seva ciutat amb la nostra marca, que representa constitucionalisme i gestió”. El president dels liberals catalans ha indicat que Vila-seca “ha estat sempre una de les nostres places fortes i volem que continuï sent així”.

Rico, de 31 anys, ha exercit de tècnic en electromecànica naval, bus-nedador de rescat en l’Armada (2010-2015), propietari d’una empresa de serveis auxiliars (2014-2016) i actualment és el gerent d’una empresa dedicada a l’organització d’esdeveniments internacionals, turisme familiar i turisme esportiu. Es presenta a les eleccions de 2023 “amb la certesa de treballar per i per al poble” i una ferma voluntat de “il·lusionar a més del 34% dels electors que en les últimes eleccions no van anar a votar” així com al 20% que ja van confiar en Ciutadans en l’anterior mandat. “El nostre projecte és per a tots els ciutadans de Vila-seca i venim amb moltes ganes de treballar”, ha afirmat.

Volver a ACTUALIDAD