Actualitat

Fernández serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Castelló d’Empúries a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 16 juliol 2022 @ 12:31
Comparte

· Martín Blanco ha elogiat “la feina duta a terme en matèries com l’educació, la seguretat, la lluita contra l’ocupació o en la defensa d’una sanitat per tots els ciutadans”

Castelló d’Empúries, dissabte 16 de juliol de 2022. Ciutadans (Cs) ha anunciat que Fernando Fernández serà el candidat a l’alcaldia de Castelló d’Empúries a les eleccions municipals de 2023. Ha estat el portaveu de Cs al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Fernández per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Castelló d’Empúries. Martín Blanco ha considerat que “l’aposta per Fernández és una aposta segura, ja coneix perfectament les preocupacions dels veïns de Castelló d’Empúries i ha fet una feina extraordinària com a portaveu”. Martín Blanco ha elogiat “la feina duta a terme en matèries com l’educació, la seguretat, la lluita contra l’ocupació o en la defensa d’una sanitat per tots els ciutadans de Castelló”. En aquest mateix sentit el portaveu liberal ha volgut destacar que “Ciutadans ha defensat sempre que hi hagi com a mínim un CAP 24 hores al municipi”. Finalment, ha recordat que “Ciutadans és el principal partit de l’oposició” i que “des del constitucionalisme i la voluntat d’entesa en Fernando pot continuar fent una gran feina”.

 

Fernando Fernández, de 58 anys, és comerciant de professió i és afiliat de Ciutadans des de 2017 i des de l’any 2019 és regidor i portaveu del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. Fernández ha volgut agrair “la confiança dipositada pels afiliats del partit al municipi així com del Comitè Autonòmic de Catalunya”. El portaveu municipal ha sigut molt crític amb les polítiques impulsades per l’equip de govern, especialment en assumptes com la mobilitat, les ocupacions, la sanitat o l’educació. En aquest sentit, ha assegurat que “amb Ciutadans la improvisació s’acabarà”. Finalment, Fernández ha assegurat que es troba molt il·lusionat en obtenir uns grans resultats perquè “des del grup municipal s’ha fet un treball espectacular”.

 

Volver a ACTUALIDAD