Actualitat

Carrizosa: “La Sra. Borràs acumula tantes irregularitats i escenes vergonyants que no mereix ser presidenta del Parlament”

by cscatalunya — 19 juliol 2022 @ 13:04
Comparte

El president de Cs adverteix d'una denúncia davant Fiscalia per prevaricació contra Borràs, la Mesa i els secretaris per la delegació de vot de Lluís Puig

Parlament de Catalunya, dimarts 19 de juliol de 2022. “La Sra. Borràs acumula tantes irregularitats i escenes vergonyants que no mereix ser presidenta del Parlament”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, després que la presidenta de la cambra catalana, Laura Borràs, “imputada per un escàndol relacionat amb la corrupció”, estigui provocant “titulars d’intimidació amenaçant a periodistes de manera intolerable”. “Arribem a cotes d’insostenibilitat i de ridícul que són nefastes per a les institucions” ha assegurat Carrizosa i ha afegit que és “un espectacle ridícul i vergonyós que ha de cessar”. Pel líder de Cs, la tasca de Borràs com a presidenta de la cambra catalana és “tan irrespectuosa i improcedent amb les lleis i amb la seva funció” com quan dirigia la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

El president de Cs ha advertit d’una denúncia davant Fiscalia per prevaricació contra Borràs, els membres de la Mesa i els secretaris per la delegació de vot de Lluís Puig. Després que diverses sentències del Tribunal Suprem (TC) hagin declarat nul·la la delegació de vot a Puig, Carrizosa ha manifestat que “Cs no romandrà impassible veient com es vulnera els drets dels diputats” perquè “no som servents de Borràs, ni diputats de segona”. El líder taronja també ha valorat com a “grotesc” que l’exdiputada de la CUP, Anna Gabriel, hagi comparegut davant el Tribunal Suprem (TS) perquè “és una burla al concepte d’exiliat”. “És increïble que hi hagi gent que compri el relat podrit de l’exili” ha dit Carrizosa i ha afegit que “Gabriel és l’exemple de manipulació política i del populisme” perquè “fa veure que està exiliada quan està vivint bé a l’estranger”.

Volver a ACTUALIDAD