Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “Seguin a la cadira de Catalunya al costat de la resta de CCAA perquè puguem gaudir dels èxits d’Espanya que són els nostres”

by cscatalunya — 20 juliol 2022 @ 09:57
Comparte

La diputada Anna Grau qüestiona el criteri de la sanitat pública en la dispensació de medicaments contra el càncer

Parlament de Catalunya, dimecres 20 de juliol de 2022. “Deixin de posar pals a les rodes i seguin a la cadira de Catalunya al costat de la resta de les comunitats autònomes perquè els catalans puguem tornar a gaudir a casa dels èxits de tota Espanya que són els nostres”. Així li ho ha dit el president de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat, Pere Aragonès, després de l’absència del Govern en la reunió de la federació espanyola de futbol amb la resta de governs autonòmics per a presentar una candidatura conjunta d’Espanya i Portugal pel mundial de futbol del 2030. Carrizosa ha assegurat que la “Catalunya real vol passar pàgina de tanta paràlisi i tanta agitació per a tornar a la senda del creixement i de la cooperació constructiva i lleial amb la resta d’Espanya”. El líder taronja ha recordat que “fa 30 anys el Camp Nou es va omplir de banderes espanyoles i catalanes per a animar a la selecció espanyola a la final dels Jocs Olímpics de Barcelona 92” i que “malgrat el nacionalisme aquests JJOO van ser un èxit”.

Per la seva banda, la diputada de Cs, Anna Grau, ha qüestionat el criteri de la sanitat pública en la dispensació de medicaments contra el càncer. Grau li ha retret al conseller de Salut, Josep Maria Argimon, que el Trodelvy, una immunoteràpia dirigida autoritzada per l’Agència Europea de Medicaments (AEM) que és l’única teràpia possible per a una pacient de càncer de mama” s’ha estat administrant “gratis” en funció de l’“hospital públic en el que cauen” els pacients. La diputada taronja s’ha referit al cas d’una dona de 43 anys el marit de la qual ha hagut de “desemborsar gairebé 30.000 euros pagant-ho de la seva butxaca” i li ha preguntat a Argimon “si s’ha plantejat retornar els diners gastats” per aquesta família.

Volver a ACTUALIDAD