Actualitat

García: “Cal un resposta coordinada al col·lapse de l’AP-7 amb solucions que superin el bloqueig constant del Govern”

by cscatalunya — 21 juliol 2022 @ 10:33
Comparte

El diputat de Cs proposa aixecar les barreres de la C-32, acabar el projecte de la T-Mobilitat i també el de la línia 9 del metro

Parlament de Catalunya, dijous 21 de juliol de 2022. “Cal un resposta coordinada i efectiva al col·lapse de l’autopista AP-7 amb solucions que superin el bloqueig constant del Govern”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Joan García, en la seva defensa de la moció subsegüent a la interpel·lació al Govern sobre els col·lapses de l’autopista AP-7. García ha explicat que és “un drama que vivim els catalans no només els caps de setmana sinó diàriament” i que provoca també un problema de seguretat perquè “la sinistralitat ha crescut”. El diputat taronja ha lamentat que no hi hagi “una resposta coordinada d’aquest Govern amb el govern d’Espanya” i ha alertat que el col·lapse d’aquest via suposa una “pèrdua d’oportunitats”.

El diputat de Cs ha proposat mesures com “aixecar en alguns moments les barreres de la C-32”, millorar el transport públic, acabar el projecte de la T-Mobilitat i també el de la línia 9 del metro que “sembla que no l’acabarem mai” perquè “costa més diners dels pressupostats inicialment”.

 

Volver a ACTUALIDAD