Actualitat

Ciutadans (Cs) acusa a Sánchez de reduir la plantilla de la Guàrdia Civil a Catalunya per a acontentar ERC

by cscatalunya — 2 agost 2022 @ 10:00
Comparte

• El portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, assegura que Sánchez manté una actitud “vergonyant i claudicant davant les exigències del separatisme”

Barcelona, dimarts 2 d’agost de 2022.- El portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, ha denunciat la reducció gradual d’agents de la Guàrdia Civil destinats a Catalunya des que governa Pedro Sánchez. Segons el diputat liberal, des de l’arribada a Moncloa del PSOE “el nombre d’efectius de la Guàrdia Civil destinats Catalunya s’ha reduït en un 5%”, una circumstància que com ha detallat és “conseqüència de la política vergonyant i claudicant de Pedro Sánchez davant les exigències del separatisme”

Martín Blanco ha denunciat “el més que evident menyspreu del president del Govern als agents, tant de la Policia Nacional com de la Guàrdia Civil, destinats a Catalunya” i que en la seva opinió la disminució del nombre d’agents es deu “per a acontentar les demandes dels seus socis d’ERC”. Per al diputat liberal el descens d’un 5% de la plantilla de la Guàrdia Civil destinada a la regió “afebleix la presència de l’Estat a Catalunya” acusant a Pedro Sánchez de “claudicar davant les exigències d’ERC per a mantenir-se en la Moncloa costi el que costi”.

“Vendre els nostres servidors públics al millor postor és una autèntica vergonya” ha afegit Martín Blanco per a qui el govern el que hauria de fer és “posar en valor el treball diari que realitzen els agents de l’Institut Armat i no utilitzar als agents com a moneda de canvi”.

 

Volver a ACTUALIDAD