Actualitat

Arrimadas: “El debat Sánchez-Feijóo va ser un retorn al passat: el vell PP i el vell PSOE tirant-se el mateix en cara”

by cscatalunya — 7 setembre 2022 @ 14:39
Comparte

La líder de Cs denuncia que “Colau és la musa dels delinqüents i dels okupes i el PSC el seu ajudant per a convertir a Barcelona en una ciutat insegura"

Barcelona, dimecres 7 de setembre de 2022. La presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, ha assegurat que el debat entre el president del govern, Pedro Sánchez, i el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, al Senat va ser “un retorn al passat”. “Podria haver estat un debat de 2008 o de 1998; és el vell PP i el vell PSOE tirant-se el mateix en cara” ha dit i ha afegit que “no volen avançar, només volen alternança en el poder” i “no tenen cap projecte de futur per als espanyols”. “Sánchez és el pitjor president de la democràcia, però la solució no és tornar a Rajoy” ha insistit la líder taronja.

Arrimadas també ha denunciat que l’alcaldessa de Barcelona, “Ada Colau, és la musa dels delinqüents i dels okupes i el PSC el seu ajudant per a convertir a Barcelona en una ciutat insegura”. Ho ha dit acompanyada del líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, i de la presidenta del grup municipal de Cs a l’ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, davant del MACBA, “zona zero de la delinqüència”, on va haver-hi un apunyalament fa uns dies. Per a la presidenta liberal, és un exemple dels “casos de violència, robatoris, baralles i apunyalaments” que pateixen els barcelonins. “La fórmula del desastre és Colau, amb socialistes i separatistes” ha assegurat Arrimadas, que “és la fórmula preferida per delinqüents i okupes” per a “campar al seu aire”. La presidenta taronja ha defensat un govern local per a defensar “el compliment de la llei, als policies i als qui compleixen les normes”.

Per la seva banda, la presidenta de Cs a l’ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, li ha demanat a l’alcaldessa Ada Colau “voluntat política” per a acabar amb el problema de la inseguretat a la ciutat comtal. Guilarte ha explicat que la seva formació presentarà un nou pla de seguretat amb més de 100 mesures i demanarà un augment de 100 milions d’euros perquè “la prioritat és la seguretat i estem pitjor de quan va arribar Colau”. “A Barcelona preval el desgovern en comptes de la convivència” ha manifestat i ha culpat al “tripartit de facto” recolzat per ERC, però especialment al PSC, soci de coalició, responsable de la conselleria de seguretat. Guilarte també ha anunciat que demanarà la dimissió de la gerent del districte de Sants, Aida Guillén, per voler expulsar a la Guàrdia Urbana de la festa major del barri.

 

Volver a ACTUALIDAD