Actualitat

Elías Soleño serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Corbera de Llobregat a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 12 setembre 2022 @ 12:15
Comparte

El portaveu de Cs, Martín Blanco, denuncia el “problema de neteja dels carrers i el de la okupació” per la “laxitud i permissivitat” del consistori

Corbera de Llobregat, dilluns 12 de setembre de 2022. Ciutadans (Cs) ha anunciat que Elías Soleño serà el candidat a l’alcaldia de Corbera de Llobregat a les eleccions municipals de 2023. Ha estat el portaveu de Cs al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Soleño per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Corbera de Llobregat. Martín Blanco ha destacat la tasca de Soleño presentant “mocions i iniciatives polítiques i socials per a beneficiar” als veïns “que el govern actual d’ERC i la CUP no està duent a terme”. El portaveu parlamentari ha denunciat el “problema de neteja dels carrers” i el de la “okupació”, fruit de “la política de laxitud i de permissivitat dels consistoris on governa la CUP” perquè “els okupes se senten lliures i impunes per a fer i desfer al seu desig i prendre’s drets que no els corresponen i perjudicar la vida dels ciutadans”. “El que necessita Corbera és un canvi de govern” ha dit Martín Blanco.


Elías Soleño, de 53 anys, és tècnic auxiliar de delineació,
encara que sempre s’ha dedicat a nivell professional al sector de la restauració. Afiliat a Cs des del 2016, és regidor i portaveu del grup municipal de Ciutadans Corbera a l’ajuntament des del 2019. Soleño ha assegurat que “és un honor i una responsabilitat tornar a encapçalar la llista de Cs Corbera” per als pròxims comicis de 2023 i ha agraït la confiança de la direcció del partit en ell, així com el suport de l’agrupació local. El regidor taronja ha explicat que sempre ha intentat “buscar tot allò que com a poble ens uneix, intentant evitar tot allò que ens separa” i ha defensat la seva tasca “com a membre de l’oposició” centrant-se en la “fiscalització de l’activitat de govern” però no limitant-se a la “crítica fàcil” sinó “buscant alternatives per a millorar la vida de les persones”. “Continuarem practicant el municipalisme, sent més pròxims al ciutadà” ha sentenciat Soleño.

Volver a ACTUALIDAD