Actualitat

Grau: “La sortida de Borràs hauria de donar-nos l’oportunitat de fer neteja i sanejar democràticament el Parlament”

by cscatalunya — 13 setembre 2022 @ 11:44
Comparte

La diputada taronja confirma la participació de la líder de Cs, Inés Arrimadas, a la manifestació “en defensa del bilingüisme” convocada per ‘Escola de Tothom’

Parlament de Catalunya, dimarts 13 de setembre de 2022. “La sortida de Borràs hauria de donar-nos l’oportunitat de fer neteja i sanejar democràticament el Parlament”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament, Anna Grau, després que la formació taronja hagi registrat una nova petició “per a posar ordre en aquest xou dels assessors de Borràs”. Grau ha demanat “que se’ls cessi o, com és personal eventual nomenat a dit, que els enviïn a casa suspesos de sou i feina” com es va fer amb la presidenta del Parlament suspesa. La diputada taronja ha apel·lat a “recuperar els bons costums de la transparència” i “obrir els debats a tots els grups” com “quan Cs estava a la Mesa del Parlament i la resta de diputats dels altres grups estaven convidats a participar a les sessions”.

La diputada liberal també ha recordat que quan els presidents taronges, Inés Arrimadas i Carlos Carrizosa, van ser líders de l’oposició a la cambra catalana no es van beneficiar de cap dels “privilegis absurds fets a mida per Artur Mas quan era el cap d’oposició” com el cotxe oficial o el “sobresou absurd”. Grau ha criticat que, en canvi, el líder del PSC, Salvador Illa, “no ha renunciat a res”. “Tant de bo posés tant d’afany a exercir de líder de l’oposició que a beneficiar-se d’aquests privilegis” ha assegurat i ha afegit que “exigir que els servidors públics donem exemple d’austeritat, no és postureig és decència”.

Finalment, Grau ha confirmat la participació de la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, a la manifestació convocada per ‘Escola de Tothom’ diumenge que ve “en defensa del bilingüisme, del català i del castellà”. La diputada taronja ha destacat que és una nova oportunitat “per a defensar la llibertat de llengües a Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD