Actualitat

Antonio Medialdea serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Sitges a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 17 setembre 2022 @ 11:52
Comparte

·La diputada liberal, Anna Grau, ha ha assegurat que “Sitges és massa important per a deixar-la en mans d'aquells que no creuen en el creixement econòmic

Sitges, dissabte 17 de setembre de 2022.- Ciutadans (Cs) ha anunciat que Antonio Medialdea serà el candidat a l’alcaldia de Sitges a les eleccions municipals de 2023. Ha estat la diputada de Cs al Parlament de Catalunya, Anna Grau, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Medialdea per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Sitges. Grau ha remarcat que “la gent de Sitges té les seves preocupacions i requereix solucions. En política volen gent seriosa, gent que treballi. Toni Medialdea i l’equip de Ciutadans a Sitges representen aquest compromís amb el ciutadà”. D’altra banda, la diputada liberal ha assegurat que “Sitges és massa important per a deixar-la en mans d’aquells que no creuen en el creixement econòmic”.

 

Medialdea, de 57 anys, treballa de Consultor d’empreses en gestió i organització, afiliat a Ciutadans des de 2017, és l’actual responsable de l’agrupació local de Sitges i es presenta com alcaldable perquè “Sitges necessita a persones que sàpiguen escoltar, dialogar i consensuar. Des de Ciutadans escoltem les associacions de veïns, als gremis i als comerciants”. Medialdea ha lamentat que “Sitges està perdent força com a atractiu turístic de referència a Espanya i en la resta d’Europa”. “Els carrers estan bruts, la ciutat cada vegada és més insegura, han crescut les ocupacions”, ha lamentat Medialdea, qui confia a treure uns bons resultats en 2023 per a revertir aquesta situació.

Volver a ACTUALIDAD