Actualitat

Javier Pérez serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Barberà del Vallès a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 17 setembre 2022 @ 11:05
Comparte

· El diputat liberal, Joan Garcia, ha posat en relleu que “s’aposta per la continuïtat i pel treball realitzat des de l'Ajuntament de Barberà del Vallès i fins i tot abans d'entrar en el consistori”

Barberà del Vallès, dissabte 17 de setembre de 2022.- Ciutadans (Cs) ha anunciat que Javier Pérez serà el candidat a l’alcaldia de Barberà del Vallès a les eleccions municipals de 2023. Ha estat el diputat de Cs al Parlament de Catalunya, Joan Garcia, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Pérez per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Barberà del Vallès. García ha volgut posar en relleu que “s’aposta per la continuïtat i pel treball realitzat des de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i fins i tot abans d’entrar en el consistori”. Aquest treball, tal com ha indicat el diputat liberal, “s’ha basat en una sèrie de línies que són les que Ciutadans ha defensat en els municipis catalans”.

 

Pérez, de 47 anys, és llicenciat en Història i exerceix d’oficial de Notaria, afiliat a Ciutadans des de 2013, és l’actual portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Barberà del Vallès i serà la persona que encapçali les llistes del partit liberal a la ciutat en les eleccions municipals de 2023. Pérez ha volgut agrair la confiança dipositada en la seva persona pel Comitè Autonòmic, els afiliats de l’Agrupació de Cs a Barberà del Vallès i els veïns de la ciutat. El regidor taronja ha remarcat que “des de Ciutadans hem fet una oposició constructiva i exigent basada en una política útil per als veïns de la ciutat” i l’ha exemplificat amb propostes com “la sol·licitud de la baixada d’impostos com l’IBI, l’eliminació del tribut metropolità o el suport a la residència geriàtrica”.

 

Volver a ACTUALIDAD