Actualitat

Jorge Pavón serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Granollers a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 20 setembre 2022 @ 11:31
Comparte

· El president dels liberals catalans, Carlos Carrizosa, ha destacat la seva capacitat per arribar a acords en benefici de la ciutat

Granollers, dimarts 20 de setembre de 2022.- Ciutadans (Cs) ha anunciat que Jorge Pavón serà el candidat a l’alcaldia de Granollers a les eleccions municipals de 2023. Ha estat el president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Pavón per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Granollers perquè es tracta d’una persona que “ha demostrat amb el seu tarannà i el seu diàleg que pot tancar acords en benefici de la ciutat”. En aquest sentit, Carrizosa ha volgut fer referència a la participació que va tenir Pavón en l’elaboració del “pla de xoc per ajudar a famílies i comerços durant la pandèmia o en el tercer pla estratègic de Granollers 2030”.

El president dels liberals catalans també ha assenyalat el “perfil propi” que marca Ciutadans a Granollers demostrant que “som l’únic partit constitucionalista present en el consistori”, com demostra l’oposició al “pla nacional per la llengua aprovat pel Parlament i impulsat a Granollers pel PSC i que nosaltres critiquem perquè suposa l’erradicació del castellà a les aules de Catalunya”. “No tenim aquests complexos del PSC enfront de l’independentisme perquè considerem important representar a la gent no independentista”, ha remarcat Carrizosa.

El parlamentari liberal també ha volgut deixar clar que un bon resultat de Ciutadans a Granollers permetria la “regeneració” d’un consistori governant fa 40 anys pel mateix partit i facilitaria l’aposta per “aprimar el cost de l’administració i no augmentar els impostos a la ciutadania”, com ha vingut ocorrent.

Pavón, de 49 anys, és tècnic superior en Administració i Finances, afiliat a Ciutadans des de 2015, és l’actual portaveu de Cs a l’Ajuntament de Granollers i es presenta com alcaldable “per a ajudar a la ciutadania des de la moderació que caracteritza al grup municipal”. De fet, Pavón ha assenyalat com la “proactivitat i l’oposició constructiva del grup” ha demostrat que Ciutadans és un partit útil a la ciutat amb propostes, acords i “grans pactes que beneficien als veïns i a la ciutat, com el tercer pla estratègic, el pla del verd urbà o els dos plans de xoc en el moment més crític derivat de la pandèmia”. L’alcaldable liberal s’ha mostrat convençut de poder “entrar a l’Ajuntament amb més força” en les pròximes eleccions.

Volver a ACTUALIDAD