Actualitat

Francisco Gavilán serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Gavà a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 23 setembre 2022 @ 17:11
Comparte

· El portaveu Cs, Nacho Martín Blanco, ha destacat el compromís de l'alcaldable i el seu defensa dels interessos de Gavà i els seus veïns

Gavà, divendres 23 de setembre de 2022.- Ciutadans (Cs) ha anunciat que Francisco Gavilán serà el candidat a l’alcaldia de Gavà a les eleccions municipals de 2023. Ha estat el portaveu de Cs al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Gavilán per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Gavà perquè es tracta d’una persona “compromesa, que ve exercint un treball important a Gavà”. En aquest sentit Martín Blanco ha assenyalat la “tasca fonamental en la defensa de la seguretat als carrers de Gavà” que ha exercit l’alcaldable taronja i que, entre d’altres coses, ha permès augmentar la dotació de guàrdies locals, un assumpte realment significatiu tenint en compte que els fets delictius han crescut en el municipi. “El treball de Francisco Gavilán és lleial  i ferm en la defensa dels interessos de Gavà i els seus veïns”, ha dit el portaveu liberal.

Gavilán, de 42 anys, graduat en ciències polítiques i de l’administració pública, tècnic superior de prevenció de riscos laborals i director de seguretat, és actualment el portaveu de Cs a l’Ajuntament de Gavà i secretari d’acció institucional de la formació, ara es torna a presentar a l’alcaldia perquè “Gavà no es mereix tenir un 35% d’índex de criminalitat, ni ser una ciutat bruta i amb incivisme, al contrari, Gavà es mereix una ciutat neta i amb una Presec pública i moderna”.

L’alcaldable liberal ha assenyalat també que treballarà perquè el municipi tingui “un pla d’urbanisme on el manteniment i les millores no provoquin problemes de mobilitat com ocorre ara”. A més, ha apostat per la creació d’un “parc d’habitatges pública de lloguer social” i l’adaptació de les ajudes “a les famílies que de veritat ho necessiten”.

Volver a ACTUALIDAD