Actualitat

Juan Carlos Romera será el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Cambrils en les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 23 setembre 2022 @ 09:06
Comparte

El president de Cs, Carlos Carrizosa, destaca del candidat que “ve del món de l’empresa, amb un clar perfil de gestió económica en el camp profesional, que és la millor garantía per a gestionar bé l’administració

Principio del formularioCambrils, miércoles 21 de setembre de 2022. Ciutadans (Cs) ha anunciat que Juan Carlos Romera serà el candidat a l’alcaldia de Cambrils en les eleccions municipals de 2023. Ha estat el president de Cs en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, acompanyat del diputat per Tarragona, Matías Alonso, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Juan Carlos Romera per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Cambrils. Carrizosa ha destacat “l’important treball en la gestió que els tres regidors de Cs a Cambrils estan demostrant en el Govern de Cambrils, des del moment que decidim entrar en el govern municipal. Apostem en les candidatures per gent que ve del món de l’empresa, amb perfils de gestió econòmica en el camp professional, que és la millor garantia que es pot tenir per a gestionar l’administració, com és el cas de Romera”.

 

Carrizosa ha assenyalat també que gràcies a Ciutadans, a Cambrils “s’ha passat d’un municipi que tenia un govern anquilosat, a ser un municipi transparent, amb l’accés a la gestió municipal per part de la ciutadania, amb polítiques molt diferents a les que feia l’anterior govern, regit per partits independentistes, amb els quals es provocava l’insult als aragonesos que visitaven Cambrils”.

 

S’ha demostrat que “pot haver-hi en el govern de Cambrils aliances fortes, que són una bona alternativa als governs independentistes. Ciutadans ha fet possible un pacte sòlid i fort que està donant molt bons resultats en la gestió municipal de Cambrils. Per al nostre partit és un orgull anunciar al nostre candidat i estic segur que en les pròximes eleccions els ciutadans de Cambrils tornaran a donar el seu suport a Ciutadans”.

 

Juan Carlos Romera, amb 38 anys i empresari de professió, després d’agrair el treball dels seus companys de Cs en el consistori, “al capdavant d’importants regidoríes de gran gestió”, entre elles les de participació, promoció i el turisme de la ciutat. “Hem demostrat en el govern que som un partit lleial, al qual s’ha aportat importants canvis per a aconseguir el màxim de transparència en la contractació, amb grans reptes de futur. Ciutadans és més necessari que mai i esperem que així sigui rebent en les pròximes eleccions la confiança dels cambrilenses”.

Volver a ACTUALIDAD