Actualitat

Grau: “El govern de Catalunya és una joguina trencada en la seva capacitat de fer política”

by cscatalunya — 3 octubre 2022 @ 10:53
Comparte

L’alcaldable de Barcelona, Guilarte, critica la reforma de la Rambla que s'ha fet “a correcuita” per “electoralisme i oportunisme”

Barcelona, dilluns 3 d’octubre de 2022. “El govern de Catalunya és una joguina trencada en la seva capacitat de fer política”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Anna Grau, després de les últimes reunions entre ERC i Junts per a solucionar la crisi del Govern. Grau ha afegit que “ens és igual si torna Puigneró o si Aragonès governa amb Junts” perquè, segons la diputada taronja, el president de la Generalitat “fa temps que governa amb geometria variable”. Davant els possibles pactes de govern, Grau ha alertat que “abans la sociovergencia fingia complir la llei i ara ni ho intenta”.

La diputada de Cs també ha volgut recordar el cinquè aniversari del “magnífic discurs institucional” del rei Felip VI el 3-O, que va fer que “molta gent sortís al carrer”. Grau ha reivindicat el paper del monarca “per molt que se li intenti silenciar i que es vulgui desdibuixar la importància del seu discurs”. Grau ha fet aquestes declaracions en roda de premsa des de la nova seu del partit a Barcelona on ha anunciat també la seva designació com a portaveu del comitè autonòmic del partit, així com el nomenament de l’alcaldable de Cs de Barcelona, Luz Guilarte, com a portaveu adjunta del comitè.

Per la seva banda, la portaveu de Cs a l’ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha criticat la reforma de la Rambla que s’ha fet “a correcuita” per “electoralisme i oportunisme”. Guilarte ha recordat la desesperació dels comerços que ja estan patint les obres de la Via Laietana i ha lamentat que el consistori no hagi fet una “bona planificació” amb un “calendari realista”. Guilarte també s’ha referit a la “falta d’efectius i mitjans” per a la Guàrdia Urbana en una “ciutat sense llei”. La portaveu taronja ha assegurat que l’alcaldessa Colau, juntament amb el PSC i ERC, han permès actes vandàlics com els de la Mercè. “En comptes de posar solucions, tiren pilotes fora” ha manifestat Guilarte qui ha criticat que el govern de Colau no hagi aprovat el pla de seguretat integral amb més de 100 mesures proposat per Cs.

 

Volver a ACTUALIDAD