Actualitat

Pedro Cid serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Lliçà d’Amunt a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 29 octubre 2022 @ 14:23
Comparte

· El portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya ha defensat l’activitat del grup municipal en “continuar prioritzant l’atenció als veïns de Lliçà en les seves preocupacions com poden ser la neteja o la seguretat del municipi, cosa que l’actual equip de govern no ha sabut fer”.

Lliçà d’Amunt, dissabte 29 d’octubre de 2022.- Ciutadans (Cs) ha anunciat que Pedro Cid serà el candidat a l’alcaldia de Lliçà d’Amunt a les eleccions municipals de 2023. Ha estat el portaveu de Cs al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Cid per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Lliçà d’Amunt per a “continuar prioritzant l’atenció als veïns de Lliçà en les seves preocupacions com poden ser la neteja o la seguretat del municipi, cosa que l’actual equip de govern no ha sabut fer”.

 

Cid ha volgut agrair la tasca duta a terme fins ara per Oriol Vera com a portaveu al consistori fent “una oposició constructiva i fiscalitzadora en l’activitat del govern municipal”. L’alcaldable del partit liberal a Lliçà d’Amunt ha avançat que “la candidatura pivotarà a partir de quatre eixos clau: reducció de la pressió fiscal, prioritzar les polítiques per augmentar la seguretat, ajudes al sector econòmic i comercial i, per últim, un pla de renovació pels barris i urbanitzacions que es focalitzi en millores de les infraestructures viàries i la neteja”. Finalment, Cid ha apel·lat per “unir forces amb tots els veïns que no volen majories absolutes del PSC, pactes contra natura ni governs independentistes”.

Volver a ACTUALIDAD