Actualitat

Andrés Martínez serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Palau-solità i Plegamans a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 12 novembre 2022 @ 14:51
Comparte

El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, destaca que el nou alcaldable compta amb “el suport unànime de l'agrupació i de Juan Martínez qui ha encapçalat el grup municipal des del 2015”

Palau-solità i Plegamans, dissabte 12 de novembre de 2022. Ciutadans (Cs) ha anunciat que Andrés Martínez serà el candidat a l’alcaldia de Palau-solità i Plegamans a les eleccions municipals de 2023. Ha estat el líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Martínez per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Palau-solità i Plegamans perquè compta amb “el suport unànime de l’agrupació i de Juan Martínez qui ha encapçalat Cs des del 2015” i ha destacat que “són gent bona i honrada”. Carrizosa ha explicat que el partit taronja “mira per l’economia del municipi” i exemple d’això és que ha treballat “pels comerciants que durant la pandèmia del covid ho van passar molt malament” aconseguint la congelació de taxes i ajudes per a hostalers i firaires del mercat ambulant. El president de la formació liberal ha recordat també que Cs “va promoure la passarel·la de Can Parera, una urbanització en què els nens per a anar al col·legi havien de passar per la carretera de Sabadell amb el consegüent perill que suposa”. El líder taronja ha ressaltat també “la valentia i manera de viure desacomplexadament aquesta catalanitat, espanyolitat i europeisme” que defensa el seu partit i ha dit que, de cara als pròxims comicis en què “avui ningú guanya per majoria absoluta”, confia en que “Cs estigui en el bloc del canvi”.

Andrés Martínez, de 52 anys i empresari del sector de la construcció, és actualment regidor i portaveu de Cs a l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, partit del qual és afiliat des del 2012. Martínez ha dit que la seva prioritat és aconseguir “un ajuntament per a tots”, és a dir “neutre” i “que no serveixi com a engranatge ni corretja de transmissió per al ‘procés’”. També ha explicat la seva intenció de revertir l’actual sistema de recollida d’escombraries perquè és massa “rígid” i “els carrers estan bruts”. A més, el regidor taronja ha exigit un casal per a la gent gran i una finestreta única per a ells perquè “no podem marejar-los”. Finalment, Martínez ha defensat un “model energètic sostenible” basat en la instal·lació de plaques solars.

Per la seva banda, el regidor taronja, Juan Martínez, ha manifestat sentir-se “afalagat” perquè “se li ha ofert el lloc que volgués” i ha explicat que s’ha apartat “per l’edat” i “perquè entri gent jove amb idees noves”. “Els recolzaré des de fora però no marxo del partit” ha dit i, finalment, ha sentenciat: “soc de Cs, he estat de Cs i seré de Cs”.

Volver a ACTUALIDAD