Actualitat

Grau: “A aquest pas veurem a Sánchez convocant un referèndum de secessió a Catalunya”

by cscatalunya — 14 novembre 2022 @ 12:11
Comparte

La diputada de Cs anuncia la celebració d'una convenció municipal d'alcaldables amb Arrimadas i Carrizosa el 19 de novembre a l'Hospitalet de Llobregat

Barcelona, dilluns 14 de novembre de 2022. “A aquest pas veurem a Sánchez convocant un referèndum de secessió a Catalunya”. Així ho ha dit la portaveu autonòmica de Ciutadans (Cs), Anna Grau, en roda de premsa, després que el govern espanyol hagi anunciat que estudiarà també la reforma del delicte de malversació. Grau ha assegurat que “crèiem que no s’indultaria als colpistes del ‘procés’ i se’ls va indultar” i que “crèiem que no es modificaria el delicte de sedició i s’ha modificat”. La diputada taronja ha insistit que el delicte de malversació “és la moderna corrupció, és utilitzar malament els diners públics a posta” i “és polir-se una milionada de diners necessaris per a la salut i per a l’educació”.

Grau ha defensat que “Catalunya no pot esperar que quan governi una altra persona, ja ho canviarem”. “Això passa a Madrid per una moció de censura contra el govern de Sánchez que no mereix cap credibilitat” ha dit i ha afegit que “Cs no passarà pàgina i no permetrà que ens enganyin, ens robin ni ens humiliïn”.

La diputada de Cs també ha anunciat la celebració d’una convenció municipal d’alcaldables de Cs que comptarà amb l’assistència de la líder de Ciudadanos, Inés Arrimadas, i el president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, el proper dissabte 19 de novembre a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat. “Cal començar a netejar i a alliberar des de baix i cal començar a parar tot això des de baix” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD