Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “La por el paralitza, però que la seva por no paralitzi Catalunya”

by cscatalunya — 23 novembre 2022 @ 10:06
Comparte

La diputada Anna Grau lamenta que el Govern no presenti el decret per a aprovar 376 milions d'euros extra per a Salut “per por de perdre la votació”

Parlament de Catalunya, dimecres 23 de novembre de 2022. “La por el paralitza, però que la seva por no paralitzi Catalunya”. Així li ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la sessió de control al Govern. Carrizosa li ha retret a Aragonès que retiri iniciatives per a no perdre votacions i que ho deixi “tot sota la catifa per incapacitat per a ajuntar majories parlamentàries” com és el cas dels pressupostos de la Generalitat per al 2023 “perquè la por de perdre paralitza al seu govern”. El líder taronja també ha criticat “els pactes degradants sota corda amb el PSC” com “les reformes de la malversació i els referèndums” i ha manifestat que el líder del PSC, “Salvador Illa, més que cap de govern alternatiu és cap d’una oposició decorativa” ha dit. “Si la Catalunya ‘sencera’ li ve gran, convoqui eleccions” ha etzibat Carrizosa al president de la Generalitat.

Per la seva banda, la diputada de Cs, Anna Grau, ha lamentat que el Govern no hagi presentat el decret llei per a aprovar 376 milions d’euros de pressupost extra per a Salut “per por de perdre la votació”. Grau li ha dit al conseller de Salut, Manel Balcells, que es podria finançar “a càrrec de l’impost de patrimoni” i ha afegit que “entre això i haver pujat l’impost de successions durant la pandèmia, s’han marcat tota una declaració de principis i de bona gestió econòmica, social i humanitària”. La diputada taronja ha criticat la “ingent quantitat de recursos que dilapiden en ambaixades i agitprop separatista” i ha recordat que “Cs votaria a favor d’aquest decret sense demanar res a canvi”.

Volver a ACTUALIDAD