Actualitat

Barcelona acull la trobada ‘Repensar el Liberalisme Europeu’

by cscatalunya — 26 novembre 2022 @ 08:59
Comparte

El portaveu de Cs al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, participa en la trobada dels liberals europeus

Barcelona, dissabte 26 de novembre de 2022. Barcelona acull del 25 al 26 de novembre la trobada ‘Repensar el Liberalisme Europeu’ organitzat pel European Liberal Forum (ELF). ELF és la fundació política oficial del Partit Liberal Europeu, ALDE, que defensa “una Europa orientada al futur i que ofereix oportunitats per a cada ciutadà”.

Un total de 15 analistes i acadèmics de tota Europa, entre ells el portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Nacho Martín Blanco, participen en aquest workshop creat per a fomentar un “diàleg obert” i per a “l’intercanvi de diferents punts de vista amb l’objectiu d’establir les bases del Nou Liberalisme Europeu”.

Aquesta trobada entre liberals vol obrir el debat i la reflexió sobre la base que “el populisme continua sent una amenaça per a la democràcia liberal a Europa” i que els “règims no liberals estan en augment”. Per tot això, apel·len a “tornar a lo bàsic i reflexionar sobre les arrels filosòfiques i ideològiques per a generar noves idees i solucions liberals per al futur immediat i a llarg termini”. Aquests tallers aborden diverses temàtiques com l’economia, la seguretat, el medi ambient i els assumptes socials. Al final d’aquest procés de reflexió i debat, es crearà un document que esbossarà les principals línies del nou liberalisme.

 

Volver a ACTUALIDAD