Actualitat

Grau: “Assistim a una tenaç reinvenció del codi penal i fins i tot de la història del nostre país per part de Sánchez i ERC”

by cscatalunya — 12 desembre 2022 @ 11:51
Comparte

La diputada de Cs denuncia el “revisionisme històric” de la sessió parlamentària que commemorarà els 90 anys del Parlament de Catalunya

Barcelona, dilluns 12 de desembre de 2022. “Assistim a una tenaç reinvenció del codi penal i fins i tot de la història del nostre país per part del president del govern, Pedro Sánchez, i dels seus aliats estratègics començant per ERC”. Així ho ha dit la portaveu del comitè autonòmic de Ciutadans (Cs), Anna Grau, en una roda de premsa en la qual ha anunciat que la formació taronja presentarà, en el ple del Parlament d’aquesta setmana, una moció contra la corrupció i ha afegit que la figura que més li preocupa és la de la malversació. La diputada liberal ha criticat els “indignes emblanquiments d’aquestes conductes”, a vegades “no denunciant-les, indultant-les o deixant-les prescriure”. “Portem combatent la corrupció des de fa molt de temps, abans, durant i després del cop a la democràcia del qual enguany es compleixen 5 anys” ha assegurat Grau.

La diputada de Cs ha denunciat també el “revisionisme històric” de la sessió extraordinària del ple del Parlament que demà dimarts commemorarà els 90 anys de la cambra catalana. Grau ha manifestat que serà “un aquelarre de revisionisme històric, de reinvenció històrica i de negació de la realitat”.

Volver a ACTUALIDAD