Actualitat

Sergio Susín serà el candidat de Ciutadans a la alcaldia de Salou a les elecciones municipales de 2023

by cscatalunya — 16 desembre 2022 @ 17:50
Comparte

Carrizosa destaca el perfil de Susín com "un advocat jove, molt format i coneixedor dels problemes que té el municipi”.

Salou, divendres 16 de desembre de 2022. – Ciutadans (Cs) ha anunciat que Sergio Susín serà el candidat a l’alcaldia de Salou a les eleccions de 2023. Ha estat el president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa , qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Susín per a encapçalar la propera llista municipal de la formació liberal a Salou. Carrizosa ha assenyalat del candidat que “té el perfil que busquem, com molts altres que van recalar a Ciutadans en la política, de vocació de servei als seus veïns. Un advocat jove, molt format i coneixedor dels problemes que té el municipi”. Ha comentat també que “el presentem aquí, en plena via del ferrocarril, perquè som conscients de la importància que té aquest eix pel futur de la ciutat. No vull que es construeixi un sol edifici i que sigui un lloc de trobada familiar i de foment de la cultura”. El president de Ciutadans al Parlament de Catalunya ha agraït “la feina feta al llarg d’aquests anys pel grup municipal, i especialment a Pere Huguet, a qui ha agraït el pas per la política municipal a Ciutadans i al que té una “admiració especial com a company de l’advocacia”.

Sergio Susín, de 27 anys, és graduat en Dret per la Universitat de Barcelona, ​​ha fet un Màster de l’Advocacia Espanyola i un altre d’Empresa i de la Contractació. És advocat en exercici, coordinador d’Activitats a la Diputació de Tarragona i regidor de l’Ajuntament de Salou. Susín ha defensat la seva “aposta clara per l’Eix Cívic” perquè “volem conservar conservar les seves estacions i fer del lloc una via verda i blava, on gaudir del passeig familiar, l’oci i les activitats culturals. No consentirem que s´inverteixi en formigó amb la construcció d´edificis com vol l´alcalde Pere Granados i el seu govern del PSC”. Sergio Susín ha dit que és “una persona jove, envoltat de gent amb molta experiència, alguns de la Tercera Edat” i ha anunciat que “en el cas que Ciutadans sigui necessari per governar, exigirem la regidoria de la Tercera Edat, única i exclusiva per atendre persones grans, en totes les seves circumstàncies, tant al benestar social, com al jurídic, l’oci, la cultura, entre d’altres”. Susín ha comentat també que ha parlat amb empresaris, “als quals cal ajudar perquè segueixin creant riquesa” com un mitjà per al progrés de la ciutat i per assolir la desitjada desestacionalització. I a la gent treballadora, alguns emigrants, “com ho van ser els meus pares en arribar a Salou”. Ha parlat amb gent que té responsabilitat a les entitats socials, de la Cultura i de l’Esport. I respecte a aquesta última, com a jugador i entrenador de futbol de la Unió Esportiva Salou, Susín ha dit que farà “tot el possible per solucionar com més aviat millor la precària situació en què Granados i el govern del PSC han deixat els que practiquem futbol a aquesta ciutat”.

Pere Lluis Huguet, actual portaveu de Ciutadans a l’ajuntament de Salou, que no concorre novament a les eleccions “per motius personals i els relacionats amb la professió d’advocat”, ha destacat “els valors personals i com a professional de l’advocacia del candidat, la meva mà dreta a la Diputació i un bon company, com la resta del grup municipal. Han estat uns anys meravellosos en la política per als que només tinc agraïments, a Carlos Carrizosa, i Ciutadans”.

Volver a ACTUALIDAD