Actualitat

Cristóbal Posadas serà el candidat de Ciutadans (Cs) a l’alcaldia de Palamós a les eleccions municipals de 2023

by cscatalunya — 19 desembre 2022 @ 14:23
Comparte

· El president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, destaca “el seu perfil, la seva empenta, que es tracta d'una persona coneguda al municipi i és capaç d'arribar a acords per a les coses que milloren Palamós”

Palamós, dilluns 19 de desembre de 2022.- Ciutadans (Cs) ha anunciat que Cristóbal Posadas serà el candidat a l’alcaldia de Palamós a les eleccions municipals de 2023. Ha estat el president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Posadas per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Palamós “perquè té un perfil ideal, té empenta, és molt conegut al municipi i és una persona que sap arribar a acords per a aquelles coses que milloren el municipi”. En aquest sentit, Carrizosa ha destacat la tasca de l’alcaldable durant els quatre últims anys en què ha exercit de portaveu al municipi aconseguint impulsar “una platja per a gossos, proposar la creació de l’escola nàutic-pesquera o el punt d’inspecció fitosanitària al port”.

Posadas (52 anys), tècnic en prevenció de riscos laborals i protecció de dades, afiliat a Cs des de 2018, és l’actual portaveu municipal de Cs a l’Ajuntament de Palamós i torna a optar a l’alcaldia “perquè Palamós té mancances que com a candidat tinc capacitat de millorar perquè defenso un projecte global de gestió del municipi a llarg termini que compti amb la veu dels veïns, les associacions i els empresaris del municipi”. Posadas ha destacat tres de les seves prioritats per a Palamós com són la seguretat, la neteja i la projecció de la ciutat. “La neteja és la imatge interna del municipi i és un element clau perquè vivim de serveis i del turisme, però també em preocupa la imatge externa perquè no podem viure només de tenir un nom, sinó que hem de projectar-nos en fires internacionals i fer que els turistes que baixin dels creuers es quedin aquí i consumeixin aquí”, ha assenyalat.

Volver a ACTUALIDAD