Actualitat

Grau: “Estic humilment a disposició del meu partit i de tots els afiliats; crec en les primàries, crec en la democràcia interna i vull ser la candidata de tots”

by cscatalunya — 20 desembre 2022 @ 13:46
Comparte

El president taronja, Carlos Carrizosa, assegura que Anna Grau “és un dels bastions de Cs a Catalunya”

Parlament de Catalunya, dimarts 20 de desembre de 2022. “Estic humilment a disposició del meu partit i de tots els afiliats; crec en les primàries, crec en la democràcia interna i vull ser la candidata de tots”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament i portaveu del comitè autonòmic del partit, Anna Grau, després d’anunciar la seva intenció de presentar-se a les primàries per a ser la candidata de Cs a l’ajuntament de Barcelona de cara a les eleccions municipals del 2023. Grau ha explicat que, després de ser “la compromissària més votada”, s’ha animat a “fer aquest pas”. La diputada taronja ha recordat que la Cs ha estat l’“únic partit que mai ha votat uns pressupostos a Colau” i ha afegit que els comptes que es voten aquest divendres són “els més inflats d’aquest mandat”. Grau ha assegurat que l’alcaldessa de Barcelona “s’ho gasta en regar generosament a entitats socials afins”. “Per a algunes persones, la malversació ja està legalitzada fa temps” ha sentenciat.

Per la seva banda, el president de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, s’ha mostrat “satisfet i agraït” de la iniciativa d’Anna Grau perquè “és un dels bastions de Cs a Catalunya” per “la seva trajectòria periodística professional” i pel treball realitzat a la cambra catalana. “Si és igual de potent i treballadora a l’ajuntament com és al parlament pot ser una revolució municipal” ha manifestat Carrizosa. El líder taronja ha anunciat que les primàries a Barcelona se celebraran entre el 23 gener i el 19 febrer i que “qualsevol candidat que es presenti serà benvingut” i que “seran els afiliats els que valorin qui està en millors condicions per a disputar la candidatura a l’alcaldia de Barcelona”.

Carrizosa també ha recordat que el Tribunal Constitucional (TC) ha donat la raó a la formació taronja considerant “antireglamentària la delegació de vot del fugit Lluís Puig” i ha explicat que, en el pròxim ple, “cada delegació de vot serà recorreguda” perquè la Mesa del Parlament no ignori la decisió del TC.

Volver a ACTUALIDAD