Actualitat

Grau: “L’antisemitisme és una forma d’odi i de racisme que cal combatre”

by cscatalunya — 22 desembre 2022 @ 11:13
Comparte

La diputada de Cs denuncia en una moció la “inaudita onada de judeofòbia al Parlament, la Generalitat republicana i TV3”

Parlament de Catalunya, dijous 22 de desembre de 2022. “L’antisemitisme és una forma d’odi i de racisme que cal combatre”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Anna Grau, en la seva defensa de la moció subsegüent a la interpel·lació al Govern sobre l’auge de la judeofòbia en les institucions catalanes. Grau ha recordat que el Parlament va aprovar el 2020, a instàncies de Cs, una resolució condemnant qualsevol forma d’antisemitisme i ha alertat de que “importants institucions catalanes” s’han embarcat en una “preocupant, indigna, il·liberal i inhumana escalada de judeofòbia”. La diputada taronja s’ha referit a l’ajuntament de Barcelona, “banc de proves antisemites”, on l’alcaldessa Ada Colau, demostra que “la seva idea de governar és agafar els diners del seu ajuntament i convertir tot això en un laboratori ideològic”“L’extrema esquerra és així, dogmàtica, intolerant, prepotent, excloent i no poc frívola” ha explicat.

La diputada de Cs ha denunciat la “inaudita onada de judeofòbia al Parlament, la Generalitat republicana i la mateixa TV3”, on “hem vist riure’s dels catalans morts en els camps nazis”. Grau ha mostrat la voluntat de la formació liberal de “ser fidels al compromís d’aquest Parlament de combatre l’antisemitisme vingui d’on vingui”. “És el moment de retratar-se moralment i de ser coherent” ha sentenciat la diputada.

Volver a ACTUALIDAD