Actualitat

Cs està “avergonyit” per la crida “a rebentar” la cimera hispano-francesa del 19 de gener a Barcelona

by cscatalunya — 9 gener 2023 @ 12:26
Comparte

La diputada de Cs, Anna Grau, critica el “teatrillo pressupostari català" entre el Govern i el PSC i assegura que "tots aquests escarafalls no auguren res de bo"

Barcelona, dilluns 9 de gener de 2023. Ciutadans està “avergonyit” per la crida “a rebentar” la cimera hispano-francesa del 19 de gener a Barcelona. “Aquest ‘rebenteu, rebenteu’ ens recorda l‘apreteu, apreteu’ del passat” ha dit la portaveu del comitè autonòmic de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Anna Grau, en roda de premsa després que el Consell de la República, l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural hagin fet una crida conjunta per a mobilitzar-se en contra d’aquesta cimera. Grau ha explicat que també li recorda les “lamentable escenes” al Brasil amb la “ocupació antidemocràtica del congrés pels partidaris de Bolsonaro”, així com les 15 votacions per a designar a Kevin McCarthy com a president de la cambra de representants dels Estats Units en el que, segons Grau, és un “acte de colpisme trumpista”. “Tot apunta al populisme, populisme i més populisme” ha manifestat. “Rebentar les institucions, rebentar la prosperitat i rebentar la democràcia liberal” és “el que combat Cs des de totes les institucions on és present” ha explicat la diputada taronja. Grau ha assegurat que la seva formació “transmetrà a la comunitat francesa a Barcelona i Catalunya” que defensa la “màxima col·laboració entre tots dos països”.

La diputada de Cs també ha criticat el teatrillo pressupostari català” entre el Govern i el PSC i ha assegurat que “tots aquests escarafalls no auguren res de bo”. Grau s’ha mostrat convençuda que hi haurà acord entre ERC “i els seus socis habituals de desgovern” i ha criticat als socialistes per recordar-se “ara” de la “tercera pista de l’aeroport del Prat, de la Ronda Nord i dels problemes de mobilitat” quan “han cogovernat a Barcelona amb Colau”. Segons la portaveu taronja, “quan es reuneixen amb Aragonès en l’anomenada ‘taula de diàleg’ només parlen d’indults i d’amnistia” ha sentenciat.

 

Volver a ACTUALIDAD