Actualitat

Martín Blanco: “Volem tornar a il·lusionar als milions d’espanyols que ens van votar i que ara es queden a casa”

by cscatalunya — 15 gener 2023 @ 16:15
Comparte

El secretari de comunicació de CS a Catalunya considera que “el partit surt reforçat i més unit” després de la VI Assemblea General

Madrid, diumenge 15 de gener de 2022. “Volem tornar a il·lusionar als milions d’espanyols que ens van votar i que ara es queden a casa” ha afirmat el representant de Catalunya en el comitè permanent de Ciutadans (CS), Nacho Martín Blanco, després de participar en la VI Assemblea General. El secretari de comunicació de CS a Catalunya i diputat al Parlament ha defensat que el nou comitè permanent té “la vista posada en les pròximes eleccions municipals de maig sens dubte perquè són importants pel nostre partit” però també “en les eleccions generals de finals d’any”. “El municipalisme serà clau en aquesta nova etapa” ha explicat.

Martín Blanco s’ha mostrat molt satisfet que “l’origen català” del partit taronja es vegi reflectit en el comitè de direcció del qual formen part el president de CS en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, els diputats a la cambra catalana, Joan García i Nacho Martín Blanco, així com l’eurodiputada, Eva Poptcheva.

El secretari de comunicació de CS a Catalunya també ha manifestat que “el partit surt reforçat i més unit” després de la VI Assemblea General i que “la refundació ha culminat amb èxit”.

Volver a ACTUALIDAD