Actualitat

Carrizosa: “Exigim al Sr. Illa que expulsi als dos regidors socialistes condemnats per coaccionar a hotelers i assetjar a la policia nacional l’1-O”

by cscatalunya — 17 gener 2023 @ 13:09
Comparte

El líder de CS a Catalunya assegura que el partit surt “unit i reforçat” després de la VI Assemblea General

Parlament de Catalunya, dimarts 17 de gener de 2023. “Exigim al Sr. Illa que expulsi als dos regidors socialistes de Pineda de Mar condemnats per coaccionar a hotelers i assetjar a la policia nacional l’1-O”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, després que els dos regidors hagin acceptat la condemna d’un any de presó per coaccionar a un hoteler de Pineda per a desallotjar a policies després de l’1-O. Carrizosa ha condemnat l’“absolut totalitarisme” d’aquests edils del PSC per “trucar a empresaris hotelers perquè facin el que l’ajuntament els digui”. “Demostra la prepotència d’alguns polítics” ha dit i ha afegit que “cal exigir a Illa contundència i que prengui mesures disciplinàries” davant aquests “fets infamants i lliberticides”.

El líder de CS a Catalunya també ha assegurat que el partit ha sortit “unit i reforçat” després de la VI Assemblea General celebrada el passat cap de setmana a Madrid i que ha estat “precedida per un debat intens”. Carrizosa ha explicat que la formació està centrada ja en les pròximes eleccions municipals del mes de maig i ha recordat que el 2019 CS va obtenir 240 regidors a Catalunya, “quatre vegades més que el PP”. “En el 90% d’aquests municipis tornarem a presentar candidatures” ha manifestat el president taronja. Carrizosa ha defensat que el seu partit ocupa “un espai polític necessari a Catalunya” on “hi ha dos partits nacionals, PSC i PP, el nacionalisme i una representació dels podemites”. “El centre liberal progressista és Ciutadans” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD