Actualitat

Carrizosa: “Tornarem a demanar a la Mesa del Parlament que suspengui a Jové com a diputat després de l’obertura del judici oral per malversació”

by cscatalunya — 24 gener 2023 @ 13:30
Comparte

El president de Cs a Catalunya assegura que el Govern en minoria d'ERC és “extremadament feble” i lamenta que “no sigui capaç d'aprovar uns pressupostos”

Parlament de Catalunya, dimarts 24 de gener de 2023. “Tornarem a demanar a la Mesa del Parlament que suspengui a Josep Maria Jové com a diputat d’ERC després de l’obertura del judici oral per malversació”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, en una roda de premsa en la que també ha criticat que Jové donés un “espectacle” a la comissió “feta per indepes i per a indepes del cas Pegasus basada en notícies falses i informes fakes” que presideix i on va permetre la compareixença de persones com l’advocat de Puigdemont “sense aprovar la llista de compareixences i fora del reglament”. “La falta d’escrúpols de Jové per a respectar les lleis és notòria” ha assegurat i ha afegit que no permetran “que no se li apliqui el codi penal per caprici d’ERC i dels partits independentistes”.

El president de Cs a Catalunya ha assegurat que el Govern en minoria d’ERC és “extremadament feble” i ha lamentat que “no sigui capaç d’aprovar uns pressupostos” en un moment de “vagues en sanitat, educació i dels taxistes”. Carrizosa també ha celebrat que el PSC hagi “despertat en la fase de negociació dels pressupostos” i recuperi “reivindicacions històriques de CS” com el Hard Rock, la reforma de l’aeroport del Prat i el Quart Cinturó.

Carrizosa també ha explicat que segueixen les negociacions amb Junts per a aprovar una nova norma contra l’ocupació a la cambra catalana. “Catalunya és una de les comunitats autònomes on es produeix més aquest fenomen” i “la responsabilitat del Parlament és legislar per a posar solucions” ha dit. El president taronja ha manifestat que les famílies han de poder defensar-se d’un fenomen que “origina incivisme i delinqüència”.

 

Volver a ACTUALIDAD